Maandplanning jongknapen

Belangrijke informatie

Oktober

Onze leden hebben steeds een goedgevuld programma. Een goede planning helpt u en ons bij een vlotte organisatie. Daarom brengen we u maandelijks op de hoogte van de geplande activiteiten. Bij vragen of opmerkingen kan u altijd e-mailen naar jongknapen@ksazulte.be

Zondag 13 oktober : Startdag

We mogen eindelijk weer KSA geven. Vandaag wordt dit direct gevierd met een heel leuke en actieve startdag. Iedereen is welkom op deze dag! Jullie zullen de leiders van jouw ban ook zien. Er is ook een hapje en drankje voorzien. Dit wordt een dag om nooit te vergeten.

 

 

zondag 20 oktober : Kennismaking

Nu is het eens tijd om elkaar beter te leren kennen. Vandaag gaan we ontdekken met welke KSA’ers we te maken hebben. We zullen allerlei toffe activiteiten doen om elkaar beter te leren kennen. Natuurlijk zal je ook wat meer te weten komen over de leiding. Hopelijk zie ik je daar!!!

 

 

Zaterdag 26 oktober: stuntdag

Vandaag is het Stuntdag. Let op: dit is een zaterdag! Iedereen wordt verwacht om 13 uur aan de lokalen. We zullen hieruit samen vertrekken naar de Brielmeersen. Er wordt wel verwacht dat iedere jongknaap 2 euro meeneemt. Als er enkele ouders het zien zitten om te voeren, gelieve dan één van onderstaande leiders te contacteren.


Contact gegevens Jongknapen leiding

Matteo Saveyn                matteos@ksazulte.be      0468 33 43 50

Milan Vanderschueren    milanv@ksazulte.be       0479 32 16 92

Baptiste Decock              baptisted@ksazulte.be   0468 51 36 30